miercuri, martie 26, 2014

Parfumuri pe emag

Mi-am luat un parfum :)

Am ramas foarte surprinsa cand am vazut pe emag.ro parfumuri, asa ca am profitat de de reducerea lor de 10% si am luat un parfum pe care il pot controla foarte usor daca este sau nu original. O fi?

18 comentarii:

  1. inca astept raspunsul tau

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    ce raspuns? Scuza-ma, nu vad nicio intrebare aici si am fost putin uimita acum sa citesc acest post :(. Te rog, mai intreaba o data :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,
    este original parfumul de pe emag? mutumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, al meu nu a fost. Mi-am recuperat banii, insa am ramas dezamagita caci diferenta era clara pentru cineva care cunoaste un parfum. Poate am avut eu ghinion :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. M-are interesa si pe mine un parfum de pe emag si nu stiu ce sa fac. Cum ai depistat ca este fals?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cunosc parfumul, cand folosesti un parfum original de ani de zile este greu sa te insele cineva. Diferentele nu erau semnificative in miros, desi nasul meu s-a sesizat din prima, insa originalul persista pe mana mea chiar si dupa dus, ori acela disparea in 2 ore.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu am luat parfum de la emag,o mare teapa nu sunt originale,ma chinui sa vad daca pot sa mi recuperez banii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigur ca l-ai cumparat de la EMAG si nu de la vreun partener din marketplaceul lor?
      Ma indoiesc ca EMAG ar vinde fake-uri tinand cont ca asa ceva e caz penal, iar EMAG sa fim seriosi e un magazin care a investit sume colosale in imaginea lor. Nu s-ar pata-o ei pentru niste parfumuri :)

      Ștergere
    2. Da, sunt sigura ca emag mi l=a vandut, la cate mesaje am schimbat cu ei crede-ma ca as sti exact cine e vinovatul.

      Ștergere
  8. Eu i-am recuperat dupa un schimb de mesaje in care ei tot incercau sa ma convinga ca ar fi original. Le-am spus ca fac reclamatie si ca le aduc o sticluta cu parfumul original sa vada singuri. In final mi-au dat banii si au spus ca vor cerceta furnizorul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sunt in aceeasi situatie, cu un parfum indoielnic de la prima vedere. Le-am cerut sa imi comunice numele furnizorului si garantia faptului ca parfumurile comercializate sunt originale. Sunt curioasa daca imi vor raspunde. Cum ai reusit sa returnezi produsul, ai mers direct in showroom-ul lor?

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti vor raspunde, insa numele furnizorului nu cred ca ti-l vor da, este si normal sa nu il publice din cauza concurentei. Adica: daca stii furnizorul de ce sa mai iei de la ei, nu? Si, daca afla toti numele furnizorului lor pot cumpara de la el si revinde facandu-le concurenta.
    Nu am mers in showroom, nu am timp de pierdut. Am avut un schimb de mesaje pe mail soldat cu faptul ca au trimis un curier sa ridice sticluta de la mine si mi-au returnat banii pe card, bine... asta dupa mai mult de doua saptamani, dar am inteles ca stornarile se fac doar miercurea si de aceea a durat atat.
    Bafta! :) Sa ne tii la curent :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-au raspuns la mesaj, fara a preciza nici provenienta parfumului, nici faptul ca e original. In schimb, au mentionat ca "pretuiesc" relatia cu mine, in calitate de client si ca pot face returul produsului, chiar daca e desigilat. Ceea ce am si facut, in showroom. Mi-au inapoiat suma platita pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua, am cumparat de pe emag parfumul Lancome La vie est belle si e original, vandut de emag. Il folosesc de mult timp din sephora sau marionnaud iar acesta din emag corespunde cu cele din trecut folosite de mine. Si cele vandute pe emag de catre Le Fragrance sunt originale. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Al meu nu era :)
      Nebunica beauty blog.

      Ștergere
    2. Am luat si eu La vie est belle de la emag.Este original.

      Ștergere
    3. Am luat si eu La vie est belle de la emag.Este original.

      Ștergere
  13. Nu mai cumparati nimic de la ei.Vand parfumuri apa chioara.

    RăspundețiȘtergere